ahmo11 YeNi üYe
Mesaj Sayısı : 10 Yaş : 32 neRdeN : Nashville, Tennessee, A.B.D RuH HaLi : TaKıM : CiNSiYeT : iŞLeTim SiSTeMi : Kayıt tarihi : 23/07/08
| Konu: Miley Fanları ile İlgili Cuma Eyl. 05, 2008 2:07 am | |
| Merhaba arkadaşlar" demeyi çok isterdim ama ne yazıkki diyemeyeceğim. Çünkü sizin siteden gerçekten nefret etmeye başladım. Çünkü sizin sitedeki Miley'nin güya"ÇIPLAK" lol! olduğu resimler hakkında hiçbir Miley'yi savunma haraketi göremedim ve bu yüzden sizin gerçektende Miley Fanı olup olmadığını gerçekten merak etmeye başladım. Bu konuda Miley'yi sonuna kadar savunurum gerekirse son nefesimde bile onu savunacak kelimeler sarfederim. Bunu sizin aranızdan hanginiz yapar bilemiyorum ve yapacağınızıda sanmıyorum. Birde benim anlamadığım bu sitede bir tek adminler mesaj atmış heralde yada bana öyle geliyor. Birde bu site bir fan sitesi olamaz. Özelliklede Miley'min Fan sitesi asla olamaz. Çünkü bu sitede gereğinden fazla MİLEY'NİN TEKRAR SÖYLÜYORUM GÜYA "ÇIPLAK" lol! lol! ÇEKTİRDİĞİ RESİMLERLE İLGİLİ OKADAR KONU VARKİ VE DEMİN DE DEDİĞİM GİBİ BU KONUTLARIN HİÇBİRİNDE BİRKEZ BİLE MİLEY'Yİ KANITLARLA SAVUNMAMIŞSINIZ.
"İyi günler" diye bitirmeyi çok isterdim ama dedimya siz "merhaba arkadaşlar" ve "iyi günler" sözcüklerini bence hak etmiyorsunuz.
Vede son olarak MİLEY O RESİMLERDE ASLA ÇIPLAK DEĞİLDİR. İSTEYENE KANITINI DAHİ SUNABİLRİM?
Sanırım sizin tek bildiğiniz bir konuyu kilitlemek sadece neden savunmadığınızı yada savunmak istemediğinizimi desem herneyse onu soruyorum ve kilit+çöp ile karşılaşıyorum. Hepiniz çok iyi bir Miley fansınız(!). | |
|
_ChatLak_ YeNi üYe
Mesaj Sayısı : 177 Yaş : 30 neRdeN : her yrden xD RuH HaLi : TaKıM : CiNSiYeT : SaNaL HaYVaN\'ıN : iŞLeTim SiSTeMi : Kayıt tarihi : 01/12/08
| |