Yalnızlığımın en koyu demindeyim bu gece.Gözlerimi kapatıyorum.Pencereme vuran yağmurla geliyor hayalin.Bir nefes sigara çekiyorum.Yine düğümleniyor hasretin boğazımda....
Bu gece sen de beni düşün olur mu?
Beni;
Altından bir türlü geçemediğimiz gökkuşağının gölgesinde değil,yalnızlığın en koyu dehlizlerinde düşün.Kifayetsiz cümlelerde,suskunluklarda,boğazımda düğümlenmiş hıçkırıklarda,yakamdan düşmeyen çaresizliklerde düşün.
Beni;
Bir sokak köpeğinin sahipsizliğinde,,bir mum alevinin ürkekliğinde,ölümün soğuk nefesinde düşün.
Sevda şarkılarında çınlatma kulağımı;ayrılık şarkılarında düşün.Sıcak kollarda değil,kabre konar gibi girdiğim gecelerin koynunda düşün.
Çıkamadığım balkonumda,okuyamadığım kitaplarımın sayfalarında,muhabbeti eksik yarım kalmış çay bardaklarında,duvarlarına gözyaşlarımı sakladığım evin odalarında düşün....
Beni;
Ertelenmiş,yarım kalmış bir hayatın ortasında,vuslatı yüreğinde ukde kalmış bir aşkın satır aralarında ,sen yokken haram kıldığım mutluluklarda ;
Hayatımın baharında,her saniye yokluğunun acısını çekerek ciğerlerime med-cezir'lerimde kurduğum idam sehpalarında düşün...
Elini yüreğinin üzerine koy aşkım...
Yaralı yüreğimi düşün...
Bu gece sen de beni düşün olur mu???